Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа GT ?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
    Ами отиди в официалния сервиз, ама какво ще ти кажат ... Божа работа
    Еми значи който от тез ми е по-близо на картата - при него отивам ... егал съм го ... никой не познавам и да избирам, да не избирам ... се същия ...
    Снощи мноо се разочаровах от форума, като видях тея турски сапунки ... нямам нерви аз за тия работи и ако некой ме ядоса така ... не знам к'во може да направя
    Иначе ... определено днеска съм на вълна GT ... вчера беше мерцедеса, ама като, че ли си заслужава да рискувам 2 врати, за сметка на сърцето, което ще пощурее

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    една 147 GTA и си самолет по пътищата
    Предпочитам да жертвам малко бързина, за сметка на стабилност ... на магистралата не ми е кеф да карам, ама дай ми петрохан, или своге ...
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

значи място има за 2 ма без проблем,на 3 ма ще им е доста тегаво.Багажникът е доста голям(пример с на 407 почти няма разлика ]
      - на турбото беше зациклила геометрията и решихме я раздвижим с чук и отверка и счупихме лопатките
      И само да вметна,че имам приятел с такова Gt на 240000 км някъде и досега само турбото е сменил... колата има навъртяни 40000 в България
      Last edited by Dagi; d.m.y г., 21:14.
      Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
      BMW F13 M6
      BMW X6 3.5d
      Mini cooper r56 lci
      Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Колега здрасти, относно W211 мога да ти кажа, че трябва първо да се ориентираш за цените на резервните части, защото са цифромания. Обслужване масла филтри и тн. под 500 няма да паднеш е това при Балкан Стар. Дизайна е прекрасен, няма две мнения по въпроса, но за БГ може да заболи а и ако попаднеш на някоя "добре подържана" ще е страшно!
        W210 от последните години били много добре направени особено 230 дизелак са бая пъргави.
        Opel Corsa B
        Opel Tigra
        Mercedes A 160
        Mercedes A190 AMG
        Alfa Romeo 147 1.6 ts
        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Първоначално публикувано от hektor Покажи съобщение
          Колега здрасти, относно W211 мога да ти кажа, че трябва първо да се ориентираш за цените на резервните части, защото са цифромания. Обслужване масла филтри и тн. под 500 няма да паднеш е това при Балкан Стар. Дизайна е прекрасен, няма две мнения по въпроса, но за БГ може да заболи а и ако попаднеш на някоя "добре подържана" ще е страшно!
          W210 от последните години били много добре направени особено 230 дизелак са бая пъргави.
          Ти пък ... точно се спря на кола и ... хоп

Чак пък прекрасен дизайн ... хубав е, сравнен с предходните ...ама прекрасен - не е 8С или Мазерати
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            Ти пък ... точно се спря на кола и ... хоп

Чак пък прекрасен дизайн ... хубав е, сравнен с предходните ...ама прекрасен - не е 8С или Мазерати
            Е ... в сравнение със ГТ-то ... отвънка мерцедеса може да ходи да копа некъде с багерО ...
            Ама вътре съм много очарован ...
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Един глас и от мен за GT-то - най-красивата алфа за момента.
              156, 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от @lex Покажи съобщение
                Един глас и от мен за GT-то - най-красивата алфа за момента.
                Абсолютно съгласен!
                Няма такава задница като на ГТ
                А и гърнето не виси като при 147.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                  Абсолютно съгласен!
                  Няма такава задница като на ГТ
                  А и гърнето не виси като при 147.
                  И на Брерата не виси.....
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    И на Брерата не виси.....
                    Не ама дрънка в бронята
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

С малко забавяне покрай разходи за недвижими имоти ... батко ви вече е с Алфа GT 1.9 JTD
                      Мерси на миналогодишните мнения ... като я снимам, може да кача някоя друга снимка
                      Поздрави !

Comment

Честито бате, друго си е печката да има вече и вентилатор, а ?

Само безаварийни ти желая.
                        ex - 147 16v multijet

Comment

Честито много безаварийни и даваи снимки
                          Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                          BMW F13 M6
                          BMW X6 3.5d
                          Mini cooper r56 lci
                          Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Е малко късно, ама ...

Докато я обслужа, докато я закарам да и пръснат косурите ...
                            Минусите, които съм видял са БОСЕ и мулти-волана ...
                            До момента имам само добри впечатления, но да видим
                            Някой предложения какъв точно спрей да си взема за гумите ?

Comment

Спрей за гуми? Ако имаш впредвид спрей тип мокър ефект, пробвал съм какво ли не и от Бг най-доброто е едно зелено спрейче, МОTОX, цената му е 3.5лв за 0.5л и не събира прах. Препоръчвам!
                              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:32.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аааа не, не ... глупаво съм се изразил, сори ...
                                Имах предвид спрей за уплътненията, който да ги подхранва и възможно най-дълго да ги държи мазни, да не скърцат. Най-вече на предните стъкла, а скърцането от багажника, само мога да се надявам да е от това

Comment

Working...
                                X